ΝΕΑ
Facebook Twitter YouTube

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ  από το 1964 έως σήμερα έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα  Α’ ερασιτεχνικής, 1 κύπελλο Δράμας ,2 super cup  6 συμμετοχές στην Δ’ εθνική και  1 Γ’ εθνική. Φυσικά να υπενθυμίσουμε ότι ήμαστε η μοναδική ομάδα στην Δράμα που από το 1970 που ανέβηκε από την Β’ ερασιτεχνική δεν υποβιβάστηκε ποτέ.

Όπως αντιλαμβανόμαστε τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα αυτά έγιναν με την στήριξη  του κόσμου της Πετρούσας που είναι πάντα διπλά στην ομάδα στα εύκολα και στα δύσκολα.

Επειδή το φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ είναι από τα πιο συναρπαστικά τόσο στην κορυφή τόσο  και στην ουρά νιώθουμε  και αντιλαμβανόμαστε την αγωνία όλων των ομάδων που έχουν συμφέρων και δικαιολογούμε εν μέρει την συμπεριφορές κάποιων  , θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι : Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ  έπαιζε παίζει και θα παίζει μόνο για την αξιοπρέπεια της, την   ιστορία της  και τον κόσμο της Πετρούσας. Ότι άλλο ακούγετε σε επίπεδο καφενείου ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας.

Με την σειρά μας το Δ.Σ. της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν και παρά τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που έχουμε , κράτησαν τον σύλλογο με αξιοπρέπεια  και  εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τερματίσουμε στην 4η θέση.

         Με τιμή

         Το  Δ.Σ

Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ      

 


επιστροφή στην κορυφή

ΣΥΝΔΕΣΗ ή ΕΓΓΡΑΦΗ